26 Şubat 2016 Cuma

CORPORATE WEEKEND ULUDAĞ







"Ofisi dağa taşıdık!" sloganıyla yola çıkan Corporate Weekend ekibi bir harika! Çalışanlara yönelik bir hafta sonu kaçamağında, hem kayak hem eğlenceyi bir arada sunan bu organizasyonla en kısa sürede sizler de tanışmalısınız :)



Gündüzleri Uludağ pistlerinde doyana kadar kayak, akşamları after ski partiler ile başlayan ve sabaha kadar devam eden sınırsız eğlence... Bu sene malumunuz havanın aşırı sıcak olması nedeniyle pistler çok kötüydü ve biz kayamadık ama organizasyon o kadar iyi düşünülmüştü ki, hiç sıkılmadık diyebiliriz. 







 Son derece samimi bir ortamda kendi işinizle alakalı olan olmayan birçok kişiyle tanışıp, sohbet etme şansı buluyorsunuz. En çok eğlenene kayak gözlükleri, otel konaklamaları, tatiller gibi hediyeler verilmesi de işi gücü unutup şöööyle bir rahatlamak için son derece cezbedici oluyor ;) Her gece farklı bir ünlünün sahne aldığı konserler, kar üstünde sucuk ekmek partileri, karaokeler, yarışmalar... Kısacası Corporate Weekend bizden tam puan aldı, şiddetle tavsiye ediyoruz :)
Sevgiler
FLO2O 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler...